foto

Vlado Fischer

  • nar. 29.1.1962 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval filmovou a televizní režii na VŠMU v Bratislavě. Po ukončení studia pracoval ve Slovenské televizi, pro kterou natočil několik televizních hraných filmů. V roce 1997 režíroval první slovenský sitcom Duchovia. Je také autorem několika úspěšných zábavních a charitativních pořadů a reklam. Poločas rozpadu je jeho celovečerní hraný debut.

Zdroj: Febiofest 2008

Režijní filmografie

Filmy

2009 Chuť leta (TV film)
2007 Poločas rozpadu
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1995 Iba taká hra (TV film)
1994 Doloroso (TV film)
1991 Konto (TV film)
1986 Dráma (TV film)

TV seriály

2018 Oteckovia (TV seriál)
Episode 40 (S01E40)
Episode 39 (S01E39)
Episode 38 (S01E38)
další epizody (40)
2013 Klan (TV seriál)
1997 Duchovia (TV seriál)

TV pořady

1993 Večer Milana Markoviča (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Dráma (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Tobrúk 1941 (TV film)

TV pořady

2002 Promülle (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace