foto

Geoffrey Rowland

  • nar. 17.12.1946 (72 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 The Young Messiah
2011 Za tabulí (TV film)
2009 Loving Leah (TV film)
2008 Děvče od sousedů (TV film)
The Stoning of Soraya M.
2007 Probuzení tmy
2006 After...
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
Hollywoodské manželky (TV film)
Law and Mr. Lee, The (TV film)
Music man (TV film)
2001 Jewel (TV film)
Městečko Black River (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
Kytička pro Algernona (TV film)
Nepolapitelný virus (TV film)
1998 Pohled z okna (TV film)
Tmavá obrazovka (TV film)
Tělo a duše
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
Shaughnessy (TV film)
Studentka na telefon (TV film)
1995 Tajná služba (TV film)
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Láska v akci (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1993 Vraždící posedlost (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
1991 Dolly - Vraždící duch
Pád do tmy (TV film)
1990 Děti (TV film)
Kissing Place (TV film)
1989 To bude omyl (TV film)
1987 Cracked Up (TV film)
Three Kings, The (TV film)
1986 Dostavník (TV film)
1984 Cínoví vojáčci
1983 White Water Rebels (TV film)
1978 Smokey and the Good Time Outlaws
1977 American Raspberry

TV seriály

2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
'Till I Make It on My Own (S02E01)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Vítejte v Haven (S01E01)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2005 Little House on the Prairie (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Odstíny šedi (S04E19)
Strážcem bratra svého (S04E16)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noční můry (S01E10)
Angel (S01E07)
Učitelčin mazlíček (S01E04)
další epizody (4)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

TV pořady

2000 Kdo přežije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace