foto

Robert F. Shugrue

  • nar. 17.1.1937
    Santa Monica, California, USA
  • zem. 27.11.1999 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Volání divočiny: Nové dobrodružství (TV film)
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Francouzské hedvábí (TV film)
Street Fighter: Poslední boj
1993 Born Too Soon (TV film)
Křivé obvinění (TV film)
1992 Stav: kritický (TV film)
1991 Mother's Justice, A (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 To (TV film)
Čtvrtá válka
1989 Smrtící rána
1988 Addicted to His Love (TV film)
Shattered Innocence (TV film)
1987 Desperate (TV film)
1986 Ber 52
1985 Deadly Intentions (TV film)
Hell Town (TV film)
Poison Ivy (TV film)
Promises to Keep (TV film)
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1983 Princess Daisy (TV film)
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1981 Fallen Angel (TV film)
1980 Vyzvednutí Titaniku
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
1977 Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Gemini Man (TV film)
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
Riding with Death (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
Indict and Convict (TV film)
The California Kid (TV film)
Tribe, The (TV film)
1973 I Love a Mystery (TV film)
Partners in Crime (TV film)
That Man Bolt
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Longest Night, The (TV film)
The Screaming Woman (TV film)
1971 Birdmen, The (TV film)
D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
Howling in the Woods, A (TV film)
Neon Ceiling, The (TV film)
1970 Dva mezci pro slečnu Sáru
1969 Day with the Boys, A
Smrt pistolníka
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1966 Doomsday Flight, The (TV film)

TV seriály

1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
Seventh Avenue (TV seriál)
Testimony of Two Men (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace