foto

Adam Lichtenstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Ask Me Anything
2013 The Christmas Spirit (TV film)
2005 Road
2001 Americký Macbeth
2000 Mexico City
1999 Bez dechu
1998 Origin of the Species
1995 Mercy

TV seriály

2019 No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Death Knock (S03E04)
Tooth and Nail (S03E01)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Walleye (S01E12)
Rosemary's Boyfriend (S01E09)
We Don't Party (S01E08)
další epizody (6)
No Activity (TV seriál)
By the Siege Side (S02E07)
Good Cop, Tolbeck Cop (S02E05)
The Actress (S02E02)
2017 Workaholics (TV seriál)
The Most Dangerless Game (S07E06)
Faux Chella (S07E05)
Weed the People (S07E02)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Mr. Fish: Cartooning from the Deep End
2004 Soupçons (TV seriál)

TV pořady

2006 Hills, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Americký Macbeth
1995 Mercy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky