foto

Adam Weiss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Bucky and the Squirrels
2012 Ne/přátelé (TV film)
2007 Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Two Families (TV film)
1996 Rolničky, kam se podíváš
1995 Drákuloviny
1994 Blankman
1993 Babí léto
1992 Na rozhraní
Opačné pohlaví
1988 Durhamští Býci

TV seriály

2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Officer Jay (S01E01)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Blue Collar TV (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
1997 Men in Black: The Series (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace