foto

Fred W. Berger

  • nar. 9.7.1908
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.5.2003 (94 let)
    Westwood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Flamingo Road (TV film)
1972 Ukradený diamant
1957 Trooper Hook
1949 Cover Up
1948 Dead Don't Dream, The
1947 Dangerous Venture
1946 Fool's Gold
1944 Lumberjack
1943 False Colors

TV seriály

1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Hedvábné sny (S03E03)
Odznak jen pro čestné (S03E01)
1991 Dallas (TV seriál)
Farewell, My Lovely (S14E19)
Fathers and Sons and Fathers and Sons (S14E16)
90265 (S14E13)
další epizody (4)
1990 Dallas (TV seriál)
The Fabulous Ewing Boys (S14E07)
Tunnel of Love (S14E05)
One Last Kiss (S14E03)
další epizody (12)
1989 Dallas (TV seriál)
Cally on a Hot Tin Roof (S13E11)
Daddy's Dearest (S13E09)
Fathers and Other Strangers (S13E07)
další epizody (15)
1988 Dallas (TV seriál)
Road Work (S12E05)
No Greater Love (S12E02)
The Fat Lady Singeth (S11E30)
další epizody (10)
1987 Dallas (TV seriál)
Daddy's Little Darlin' (S11E14)
Brothers and Sons (S11E12)
Bedtime Stories (S11E10)
další epizody (14)
1986 Dallas (TV seriál)
Bar-B-Cued (S10E13)
Proof Positive (S10E11)
Bells Are Ringing (S10E09)
další epizody (12)
1985 Dallas (TV seriál)
Goodbye, Farewell and Amen (S09E13)
Suffer the Little Children (S09E10)
The Wind of Change (S09E07)
další epizody (10)
1984 Dallas (TV seriál)
Déjà vu (S08E13)
Charlie (S08E10)
Homecoming (S08E07)
další epizody (11)
1983 Dallas (TV seriál)
Barbecue Four (S07E12)
Morning After (S07E09)
Check and Mate (S07E06)
další epizody (10)
1982 Dallas (TV seriál)
Mama Dearest (S06E13)
The Wedding (S06E10)
Hit and Run (S06E07)
další epizody (10)
1981 Dallas (TV seriál)
Waterloo at Southfork (S05E11)
The Split (S05E08)
The Sweet Smell of Revenge (S05E05)
další epizody (11)
1980 Dallas (TV seriál)
Trouble at Ewing 23 (S04E08)
Taste of Success (S04E05)
No More Mister Nice Guy: Part 2 (S04E02)
další epizody (9)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Ellie Saves the Day (S03E12)
Mastectomy: Part 1 (S03E09)
The Lost Child (S03E07)
další epizody (10)
1978 Dallas (TV seriál)
Kidnapped (S02E13)
Akt lásky (S02E10)
Volby (S02E08)
další epizody (8)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Generálův osobní lékař (S05E21)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Poručík Radar O'Reilly (S05E05)
Interview (S04E25)
Probuzení (S04E24)
další epizody (9)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (14)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Tuttle (S01E15)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče (S01E12)
Kovboj (S01E08)
Banány, krekry a oříšky (S01E07)
další epizody (6)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky