foto

Fred W. Berger

  • nar. 9.7.1908
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.5.2003 (94 let)
    Westwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Flamingo Road (TV film)
1972 Ukradený diamant
1957 Trooper Hook
1949 Cover Up
1948 Dead Don't Dream, The
1947 Dangerous Venture
1946 Fool's Gold
1944 Lumberjack
1943 False Colors

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Poručík Radar O'Reilly (S05E05)
Interview (S04E25)
Probuzení (S04E24)
další epizody (9)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (14)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Tuttle (S01E15)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče (S01E12)
Kovboj (S01E08)
Banány, krekry a oříšky (S01E07)
další epizody (6)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace