Reklama

Reklama

Will Sandin

Will Sandin

nar. 08.04.1969 (54 let)

Zajímavosti (4)

Halloween (1978)

  • Ve verzi, kterou vysílala Česká televize v devadesátých letech, byla odstraněna scéna, v níž Annie (Nancy Kyes) a Laurie (Jamie Lee Curtis) kouří v autě joint. Nebyl zde ani záběr na odhalená ňadra Lyndy (P. J. Soles) těsně předtím, než ji Michael Myers (Nick Castle) zavraždí. (RozaF)

Halloween (1978)

  • Místa natáčení:
    - Dům, v němž Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) hlídá Tommyho (Brian Andrews), se nachází na 1530 Orange Grove Avenue v Hollywoodu.
    - Dům Annie (Nancy Kyes) je přímo přes ulici, na adrese 1537 Orange Grove Avenue.
    - Dům Laurie se nachází na ulici 1112 Oxley St v Jižní Pasadeně.
    - Dům Michaela Myerse (Tony Moran) od dob natáčení změnil majitele a byl přemístěn ze své původní lokace na rohu ulice 707 Meridian Avenue na 1000 Mission St. v Jižní Pasadeně. V roce 2012 bylo (v případě zastižení majitele) možné dojednat si prohlídku interiéru.
    - Základní škola, do které chodí Tommy, prošla po čase různými rekonstrukcemi, ale místo, kde Tommy opouští školu a setkává se s Michaelem Myersem (Will Sandin), je stále rozpoznatelné. Škola se jmenuje Garfield Elementary a nachází se v čtvrti Alhambra v Los Angeles.
    - Scéna, v níž Michael Myers sleduje dívky jedoucí v autě, byla natočena na ulici North Hidalgo Avenue mezi East McLean Street a East Alhambra Road ve čtvrti Alhambra v Los Angeles.
    - Střední škola, kterou navštěvuje Laurie, je South Pasadena High School na Fremont Avenue v Jižní Pasadeně.
    - Obchod, v němž se Annie a Laurie v autě setkávají s otcem Annie, místním šerifem, se nachází na 987 Mission Street v Jižní Pasadeně. Dům Michaela Myerse je hned vedle přes ulici.
    - Hřbitov v Haddonfieldu, kde Loomis (Donald Pleasence) a šerif nacházejí vykopaný hrob, je Sierra Madre Pioneer Cemetery ve čtvrti Sierra Madre v Los Angeles.
    - Úvodní scéna se záběrem na Haddonfield byla natočena na křižovatce Oxley Street a Montrose Avenue v Jižní Pasadeně.
    - Dívky, které se vracejí ze školy, jdou po ulici Montrose Avenue. Dům Lyndy (P. J. Soles) je tedy na 1029 Montrose Avenue a keř, za kterým se schovává Michael Myers, je kousek dál po ulici na 1019 Montrose Avenue, jak je tomu ve filmu.
    - Ben Tramor, který byl omylem považován za Michaela Myerse, je viděn z auta, které stojí na 1002 Magnolia Street, chodící v masce po ulici Meridian Avenue v Jižní Pasadeně.
    - Ulice, po které jdou Laurie a Annie, zatímco je Michael sleduje v autě, byla natočena na Highland Street v Jižní Pasadeně. (jurasino)

Galerie (1)

Reklama

Herec

Host

Ovládací panel

Reklama

Reklama