foto

George O'Hanlon Jr.

  • nar. 7.12.1953 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bitevní loď
2000 Moonglow
1999 Molokai: The Story of Father Damien
1997 Útěk z Atlantidy (TV film)
1990 Zázračné přistání (TV film)
1987 Island Sons (TV film)
1986 Karate Kid 2
Krev a orchideje (TV film)
1983 El Norte
1980 Getting Wasted
1979 Beanes of Boston (TV film)
1978 Halloween
The Evil
1976 Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
Rafferty and the Gold Dust Twins
1974 Kam zmizeli všichni lidé? (TV film)
Our Time
1973 Schlock

TV seriály

2005 Ztraceni (TV seriál)
Deus Ex Machina (S01E19)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Bent (S10E11)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Víc než víš (S04E07)
Čínská čtvrť, moje čínská čtvrť (S03E26)
Danny (S03E25)
další epizody (11)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Futurum Imperfektum (S04E08)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Moje skvělá hodina (S03E09)
Bez východiska (S03E07)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Magnum (TV seriál)
Smrt a daně (S07E06)
1984 Magnum (TV seriál)
Vražda 101 (S05E08)
1983 Magnum (TV seriál)
Vzdálená příbuzná (S04E04)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
38 rovnoběžka (S04E20)
1974 Petrocelli (TV seriál)

Dokumentární

2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film - a.z.
2000 Americká noční můra - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky