foto

Nat Sanders

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 If Beale Street Could Talk
2017 The Glass Castle
2016 Moonlight
2014 Laggies
2013 Dočasný domov
2012 Nature Calls
Pětadvacetiboj
2011 On the Ice
Sestra tvojí sestry
2010 Freebie, The
2009 Humpday
2008 Lék na melancholii

TV seriály

2016 Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Cesta domů (S05E08)
Ahoj, Kitty (S05E07)
další epizody (9)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2006 Fashion House (TV seriál)

TV pořady

2004 The Biggest Loser (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nábyteček

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace