foto

Catherine Lacey

  • nar. 6.5.1904
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.9.1979 (75 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Cider with Rosie (TV film)
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 Journey Into Midnight
1967 The Mummy's Shroud
The Sorcerers
1963 Sluha
1961 The Shadow of the Cat
1960 Crack in the Mirror
1958 Innocent Sinners
Rockets Galore!
The Solitary Child
1957 Opusťte letadlo
1954 Another Sky
1949 Moře whisky!
1947 The White Unicorn
Vražedné pochybnosti
When the Bough Breaks
1946 Karneval
1945 Cesta k cíli
Pink String and Sealing Wax
1941 Pronajme se dům
1940 Poison Pen
The House of the Arrow
1939 Marco Millions (TV film)
1938 Duchess of Malfi, The (TV film)
Zmizení staré dámy

TV seriály

1972 Six Faces (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Beat Goes On: The Making of the Mummy's Shroud - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky