foto

Garik Seko

  • nar. 29.6.1935
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz
  • zem. 20.6.1994 (58 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Specialista na animaci netradičních materiálů před svým angažmá v pražském Studiu Jiřího Trnky působil ve Zlíně-Kudlově.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Tisíc a jedna noc
1991 Mozartiana (TV film)
1990 Stopařky neberu!
Tři dýňová semínka
1988 Vylez, zbabělče!
1987 Můj kamarád tiká
1986 ... No, Pane Kaktus...?!
1985 Aprílová romance
Čardášová Julie
1984 Ano
Shoe show aneb botky mají pré
1983 Pusinka
1982 Ex libris
1981 Mozart v Praze
1980 Bruncvík a lev
1979 Vajíčko a kamarádi
1978 Sopka
1977 Faustův dům
Řezbář, krejčí a muzikant
1976 O Mistru Hanušovi
1975 Kamenné etudy
O neposedném knoflíčku
1974 Tik tak
1973 Dráťáci
1972 Dědo, povídej...
1970 Jak šli nadělovat
1968 Kost
1965 Kámen a život

TV seriály

1995 Ze života rodiny Horáčkovy (TV seriál)
1993 Jarné rozprávky (TV seriál)
1992 Rozprávky z praveku (TV seriál)
1991 Robot mezi námi (TV seriál)
1985 Dobrodružství pavoučka Štěstíka (TV seriál)
1982 Kosí bratři a větrný kohout (TV seriál)
Jak přestěhovali dědu Dvořáčka (E13)
Jak do města přijel cirkus (E12)
Jak se ztratil cestář (E11)
další epizody (13)
Zázraky bez čarování (TV seriál)
1980 Kosí bratři (TV seriál)
Jak našli špendlík (E13)
Jak si namalovali čerta (E12)
Jak jim učaroval létající koberec (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace