foto

Anita Dangler

  • nar. 26.9.1922
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 4.3.2000 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Půjčovna mozků
1991 Král rybář
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1986 Něco společného (TV film)
Škola letušek
1985 Lots of Luck (TV film)
1982 Cry for the Strangers (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
The Munsters' Revenge (TV film)
1980 Hero at Large
1978 Maneaters Are Loose! (TV film)
Pomalý tanec ve velkoměstě
President's Mistress, The (TV film)
1977 Děvče pro zábavu
1974 Zákon a nepořádek
1971 Nemocnice
1970 People Next Door, The
1969 Popi
1968 For Love of Ivy

TV seriály

1999 Rescue 77 (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Kocour Raplík (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Punky Brewster (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Exidor's Wedding (S02E16)
Mork's Health Hints (S02E09)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace