foto

Leslie Ackerman

  • nar. 2.8.1956 (62 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1995 See Jane Run (TV film)
1994 Smrt na počkání (TV film)
1993 Podzemní past (TV film)
1989 Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1985 Malice in Wonderland (TV film)
Royal Match (TV film)
1984 Může za to noc
Shattered Vows (TV film)
1983 Missing Pieces (TV film)
1980 Skag (TV film)
1979 Naostro
Women at West Point (TV film)
Young Love, First Love (TV film)
1977 City, The (TV film)
Cracking Up
Joyride to Nowhere
Last Hurrah, The (TV film)
1976 Roxy Page (TV film)
The First Nudie Musical
1974 Zákon a nepořádek

TV seriály

1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Washingtoon (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace