foto

Agnès Falque

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Drsný město
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
2014 Marie Curie, une femme sur le front (TV film)
2013 Pomsta v Paříži
Un p'tit gars de Ménilmontant
2012 Hašišbába
2011 Gang Story
Léa
2010 Comme les 5 doigts de la main
2009 Ticket gagnant (TV film)
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Modern Love
Tu peux garder un secret ?
2004 Les Revenants
2003 Après la pluie, le beau temps
Taxi 3
2001 Clément
L'Origine du monde
Wasabi
2000 Retour a la vie
1999 Choix d'Élodie, Le (TV film)
1992 Hlídka

TV seriály

2020 La Promesse (TV seriál)
2019 Prise au piège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Nox (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Prof T. (TV seriál)
Section Zero: Sekce Nula (TV seriál)
Du sang et des larmes (E08)
Bloc 13 (E07)
Sirius requiem (E06)
další epizody (8)
2014 Kurýr (TV seriál)
Nelítostný souboj (S02E12)
Černý lotos (S02E08)
Duel (S02E07)
další epizody (8)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (8)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
další epizody (8)
1997 Vertiges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky