foto

Gabriella Pescucci

  • nar. 17.1.1943 (76 let)
    Rosignano Marittimo, Tuscany, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Malý klenot
Svatá rodina
2010 První krásná věc
2009 Agora
2007 Beowulf
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Kletba bratří Grimmů
2004 Van Helsing
2003 Ztracená láska
2001 Tajnými cestami
1999 Sen noci svatojánské
Čas znovu nalezený
1998 Bídníci
Madam Bette
Manon Lescaut (TV film)
Nebezpečná krása
1996 Albergo Roma
Cavalleria rusticana (TV film)
1995 Slave of Dreams (TV film)
Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
Šarlatové písmeno
1994 The Night and the Moment
1993 Per amore, solo per amore
Věk nevinnosti
1992 Indočína
Traviata, La (TV film)
1990 Norma (TV film)
1989 Che ora è?
Kino Splendor
1988 Dobrodružství Barona Prášila
Strašidelné léto
1987 Rodina
1986 Jméno růže
1985 Orfeo
Trovatore, Il (TV film)
1984 Dobrý král Dagobert
Světlo pro mého syna (TV film)
Tenkrát v Americe
1982 Noc ve Varennes
1981 Tři bratři
Vášeň lásky
1980 Město žen
1978 Zkouška orchestru
1977 Gabbiano, Il (TV film)
1976 Dědictví Ferramontiů
Per amore di Cesarina
1975 Divina creatura
1974 Přibližná podoba
1973 Paolo il caldo
1972 D'amore si muore
1971 Addio, fratello crudele
1970 Na generálův rozkaz
1967 Arrriva Dorellik
Sedm bratrů

TV seriály

2014 Penny Dreadful (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Krvavé slzy (S03E08)
další epizody (10)
2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
další epizody (10)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace