foto

Ikusaburó Jamazaki

  • nar. 18.1.1986 (33 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Leon
2015 The Last Cop (TV film)
2008 Natsuyasumi no you na ikkagetsu

TV seriály

2019 Široi kjotó (TV seriál)
2018 Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2017 Aino kekkon sódandžó (TV seriál)
Mijazawa Keidži no šokutaku (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Akutó-tači wa senri o haširu (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
2015 Šitamači roketto (TV seriál)
2000 Rokubanme no Sayoko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky