foto

Günter Einbrodt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Der Fall Lucona
Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1991 Hund und Katz
Othello, der Mohr von Venedig (divadelní záznam)
1990 Fleischwolf
1982 Einer von uns (TV film)
1981 Frohes Fest
1976 Pokus o útěk
1972 Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1968 Flachsmann als Erzieher (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky