foto

Satoši Tokušige

  • nar. 28.7.1978 (41 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2018 Midnight Journal (TV film)
2015 Senrjokugai sósakan (TV film)
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
2012 Yama deka: nihon hyaku meisan satsujin jiken (TV film)
2007 Zemřít pro Japonsko
2006 Akai kiseki (TV film)
2005 Gion bayashi (TV film)
2004 Lady Joker

TV seriály

2019 Legal Heart (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Šitamači Rocket (TV seriál)
2016 Crossroad (TV seriál)
Denšiči toriminičó (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
2014 Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
2007 Good Job (TV seriál)
Maguro (TV seriál)
Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
Jukunen Rikon (TV seriál)
2004 Otóto (TV seriál)
2003 Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky