foto

Ludwig Thoma

  • nar. 21.1.1867
    Oberammergau, Bayern, Německá říše
  • zem. 26.8.1921 (54 let)
    Rottach, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Moral (TV film)
1994 Die Lokalbahn (TV film)
1993 Moral (divadelní záznam) - divadelní hra
1985 Hochzeit (TV film)
1983 Magdalena (TV film)
1982 Der Jagerloisl
1979 Andreas Vöst (TV film)
Der Ruepp (TV film)
Waldfrieden + Gelähmte Schwingen (TV film)
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
1976 Münchnerinnen (TV film)
1975 Die Medaille (TV film)
Wittiber, Der (TV film)
1973 Zwei Einakter (TV film)
1972 Die Lokalbahn (TV film)
1969 Der Komödienstadel - Witwen (divadelní záznam) - divadelní hra
Ludwig auf Freiersfüßen
1968 Altaich (TV film)
1967 Moral (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Magdalena (divadelní záznam) - divadelní hra
Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
1965 Der Ruepp (TV film)
Der alte Feinschmecker (TV film)
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Lausbubengeschichten
1963 Der Komödienstadel - Der Schusternazi (divadelní záznam) - divadelní hra
1962 Wittiber, Der (TV film)
1961 Der Komödienstadel - Lottchens Geburtstag (divadelní záznam) - divadelní hra
1960 Die Lokalbahn (TV film)
Oh, diese Bayern!
1955 Die Medaille (TV film)
1949 Münchnerinnen
1939 Der arme Millionär

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky