foto

Jóiči Maekawa

  • nar. 8.12.1958 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Fukušima
2007 Sorabuchi (TV film)
2000 Shūkan babiron
1996 Marī no emono
1995 Dochinpira: Gekijô-ban
1994 Nekketsu Golf kurabu
Shin ・pachinko monogatari bokumetsu ! Yami no Goto-shi shūdan
1993 Gin-dama masa-yan ~ ryūkyū pachinko kessen ~
Gokudó kiša
Goto-shi kabushikigaisha akutoku hōru o bu~tsu tsubuse!
Shin ・pachinko monogatari pachipuro VS densetsu no kugi-shi

TV seriály

2020 Bones of Steel (TV seriál)
Tódori Nozaki Šúhei (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Kokó no mesu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Kansajaku Nozaki Šúhei (TV seriál)
Last Chance (TV seriál)
2017 Akira to Akira (TV seriál)
2016 Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Lady Joker (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Shitamachi Rocket (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
2009 Hissacu šigotonin 2009 (TV seriál)
Madžo saiban (TV seriál)
Naniwa no Hana (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Maó (TV seriál)
2007 Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Hyoheki (TV seriál)
2004 Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
Ningen no Shomei (TV seriál)
2003 Kougen e Irasshai (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
1998 Athena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky