foto

Kathrin Beck

  • nar. 27.6.1968 (51 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clocking the T
2016 Die Stille danach (TV film)
2014 Die Freischwimmerin (TV film)
2011 Mörderschwestern
Vatertag
2010 King Kongs Tränen
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2007 Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2002 Othello darf nicht platzen (TV film)
1997 Qualtingers Wien
1995 Spanische Fliege, Die (TV film)

TV seriály

2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Auf immer und ewig (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2008 Das Wunder von Wien (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky