foto

David J. Burke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Mimo zákon
2002 Ženy proti mužům (TV film)
2001 Frank's Last Dance
1997 Automatic Avenue (TV film)
1991 Úlovek z Beverly Hills

TV seriály

2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure, Part 2 (S02E03)
Wrong Is Right (S02E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Everybody's in Show Biz (S03E23)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Mimo zákon
Opravdové zvíře
2001 Frank's Last Dance

TV seriály

1993 Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)

Dokumentární

2012 Prosecution of an American President, The

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1989 Unsub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky