foto

Tojoko Jamasaki

  • nar. 3.11.1924
    Ósaka, Japonsko
  • zem. 29.9.2013 (88 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Futacu no sokoku (TV film) - kniha
2009 Šizumanu taijó - kniha
1976 Fumó čitai - kniha
1974 Kareinaru ičizoku - kniha
1966 Yokobori gawa - kniha
Široi kjotó - kniha
1963 Njokei kazoku - kniha
1961 Onna no kunshô - kniha
1960 Bonči - kniha
1959 Hana noren - kniha
1958 Noren - kniha

TV seriály

2019 Široi kjotó (TV seriál) - kniha
2017 Onna no Kunshou (TV seriál) - kniha
2016 Šizumanu taijó (TV seriál) - kniha
2012 Unmei no hito (TV seriál) - kniha
2009 Fumó čitai (TV seriál) - kniha
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál) - kniha
2005 Njokei kazoku (TV seriál) - kniha
2003 Široi kjotó (TV seriál) - kniha
1995 Daichi no ko (TV seriál) - kniha
1984 Sanga moju (TV seriál) - kniha
1979 Fumó čitai (TV seriál) - kniha
1978 Široi kjotó (TV seriál) - kniha
1974 Kareinaru ičizoku (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky