foto

William Alwyn

  • nar. 7.11.1905
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.9.1985 (79 let)
    Southwold, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1963 The Running Man
1962 Night of the Eagle
Po stopách trosečníků
Život pro Ruth
1961 Naked Edge, The
1960 Švýcarský Robinson
1959 Devil's Bait
Professionals, The
Shake Hands with the Devil
Third Man on the Mountain
Zabijáci z Kilimandžára
1958 Carve Her Name with Pride
I Accuse!
The Silent Enemy
Zkáza Titaniku
1957 Fortune Is a Woman
Manuela
Nejmenší kino na světě
1956 Safari
Smiley
The Black Tent
Zarak
1955 Bedevilled
Geordie
Loď, která zemřela hanbou
1954 Milionová bankovka
Svengali
The Rainbow Jacket
The Seekers
1953 Malta Story
Personal Affair
The Master of Ballantrae
1952 Card, The
Mandy
Pirát Vallo
Saturday Island
The Long Memory
1951 Henry Moore
Kouzelná skříňka
Lady Godiva Rides Again
Night Without Stars
The House in the Square
1950 Cure for Love
Golden Salamander
Madeleine
Magnet, The
No Resting Place
State Secret
The Mudlark
1949 The History of Mr. Polly
The Rocking Horse Winner
1948 Escape
Padlý idol
So Evil My Love
The Winslow Boy
1947 Jde o můj život
Kapitán Boycotte
Štvanec
Vražedné pochybnosti
Zelený jed
1946 Vyzvědači
1945 Great Day
The Rake's Progress
1944 Cesta vpřed
Medal for the General
Na zkoušku
Soldier, Sailor
1943 Escape to Danger
Squadron Leader X
1942 Penn of Pennsylvania
They Flew Alone

TV seriály

1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1949 Daybreak in Udi
1948 Three Dawns To Sydney
1946 Land of Promise
1945 Nehynoucí sláva
1944 Vítězství v Tunisku
1943 Fires Were Started
Vítězství v poušti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace