foto

Sara Feldmann Sheehan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Potápěč
2005 The Mirror
2000 Seed

TV seriály

2001 Repo Men: Stealing for a Living (TV seriál)

Dokumentární

2015 Bought
2012 Doctored
2010 Arias with a Twist
2009 Jeff Koons: Beyond Heaven (TV film)
Listen to the World (TV film)
Mr. Prince (TV film)

TV pořady

2012 Motor City Rising (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2009 Mr. Prince (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky