foto

Olivier Schwob

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Tuer un homme (TV film)
2013 De l'usage du sextoy en temps de crise
Que d´amour ! (TV film)
2012 Nesplacený dluh (TV film)
2010 Princezna z Montpensier
Toujours moins
2009 36 pohledů z vrcholu Saint-Loup
2007 Steak
2006 Barakat!
2005 Zaina
2004 Masajové - bojovníci deště
2003 Un petit service
2002 Parlez-moi d'amour
Pygmées de Carlo, Les (TV film)
2001 Zhluboka se nadechnout
2000 Bronx-Barbès
Le Système Zsygmondy
1998 Chacun pour soi
1997 Enfant noir, L'
1993 Joie de vivre, La
1991 Cheb
Transit
1989 L'enfant de l'hiver
1988 Doc's Kingdom
1987 Mistr kung-fu
1986 Foxova léčka
1984 Bankok Bahrain
1980 Jeux de la Comtesse Dolingen de Gratz, Les
1979 O Madiana

TV seriály

2019 Les Ombres Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Crimes Parfaits (TV seriál)
Aux abois (S01E04)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a (S02E07)
další epizody (4)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Antigone 34 (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)

Dokumentární

2013 La ruée vers l'art
2011 Au Prochain Printemps
2009 La Vie sauvage des animaux domestiques
Les Brebis font de la résistance
2008 Agnesiny pláže
Expérience africaine
2007 Momo le doyen
2001 Le Bruit, l'odeur et quelques étoiles
Le cinéma des cahiers
1998 Classified X (TV film)
1996 Tabu, dernier voyage
1994 Point de départ
1992 La Cabale des oursins
1990 Caste criminelle
1989 Route One USA
1987 Jane Birkinová očima Agnes Vardové

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace