foto

Natalie Charles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Angry Angel (TV film)
2015 Vzpomeň si
2010 Sins of the Mother (TV film)
2004 Resident Evil: Apokalypsa
2002 Druhá řada (TV film)
2000 Moving of Sophia Myles, The (TV film)

TV seriály

2018 Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Turn (S06E04)
Accounts Payable (S06E02)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Sklizeň (S01E03)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
V dobrém i ve zlém (S04E08)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Paxton Petty (E06)
Ernest Cobb (E02)
Pilot (E01)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky