foto

Alden Adair

  • nar. Regina, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mapy ke hvězdám
2010 Super Hybrid
2008 Angličan (TV film)
2005 Krajina přílivu

TV seriály

2020 Cardinal (TV seriál)
Scott (S04E05)
Neil (S04E04)
Barry (S04E03)
další epizody (4)
2019 Zpátky do práce (TV seriál)
Kravaťáci (S03E11)
Zbraně a podraz (S03E09)
Fantazírování o pomstě (S03E07)
2018 Condor (TV seriál)
Death is the Harvest (S01E09)
A Diamond With a Flaw (S01E05)
Zpátky do práce (TV seriál)
Při činu (S02E08)
12 opic (TV seriál)
Odkaz (S04E04)
2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
Anne s E na konci (TV seriál)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (S01E02)
Cardinal (TV seriál)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
Edie a Eric (S01E03)
další epizody (5)
Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sbohem, Kate (S01E11)
Vlk a zajíc (S01E06)
další epizody (6)
The Expanse (TV seriál)
Pyre (S02E08)
The Seventh Man (S02E07)
Home (S02E05)
další epizody (6)
Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Halucinace (S04E05)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jedna krev (S01E06)
Defiance (TV seriál)
Of a Demon in My View (S03E11)
When Twilight Dims the Sky Above (S03E10)
Království (TV seriál)
Rozchod (S02E19)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dvojí život (S09E03)
2014 Království (TV seriál)
Útok (S02E09)
2013 Nikita (TV seriál)
Dead or Alive (S04E02)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Grounded (S04E08)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)

Dokumentární

2010 Dobytí pláže Juno (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky