foto

Lieux Dressler

  • nar. 27.2.1930 (88 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Zabiják
1977 Království pavouků
Storyteller, The (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Blue Knight, The (TV film)
Cry for Help, A (TV film)
Shadow in the Streets, A (TV film)
1974 Grave of the Vampire
Truck Stop Women
1973 Ryzáček (TV film)

TV seriály

1988 TV 101 (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Smrt nabízí pomocnou ruku (S01E02)
Sarge (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace