foto

David McLean

  • nar. 19.5.1922
    Akron, Ohio, USA
  • zem. 12.10.1995 (73 let)
    Culver City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Deathsport
Hughes and Harlow: Angels in Hell
1977 Království pavouků
1971 Kmen Andromeda
1966 Nevada Smith
1964 The Strangler
1961 The Right Approach
The Silent Call
Voyage to the Bottom of the Sea
X-15
1955 Captain Fathom (TV film)

TV seriály

1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Moving Finger (S01E09)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Come Watch Me Die (S01E17)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Tate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Host

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky