foto

Daniel Del-Ponte

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rodina přes palubu (TV film)
1999 Asterix a Obelix
1993 Schindlerův seznam
1986 Mangia la Banana (studentský film)

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace