foto

Elizabeth Allen Rosenbaum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Careful What You Wish For
2010 Ramona
2006 Aquamarine
2001 Eyeball Eddie

TV seriály

2019 Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Sex, Lies and Alibis (E02)
Pilot (E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
Obětní beránek (S01E11)
Empire (TV seriál)
Depth of Grief (S05E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
A'ohe mea 'imi a ka maka (S09E05)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
The Leak (S01E03)
Exorcista (TV seriál)
Obřad a opakování (S02E09)
MacGyver (TV seriál)
Skull + Electromagnet (S02E05)
Hole Puncher (S01E20)
Empire (TV seriál)
Cupid Painted Blind (S04E08)
2016 Guilt (TV seriál)
A Simple Plan (E06)
The Eye of the Needle (E05)
Relationship Status (TV seriál)
2015 The Kicks (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
This Trick May Chance to Scathe You (E12)
Red Band Society (TV seriál)
There's No Place Like Homecoming (E04)
2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Summer Girls (S02E07)
2010 Změna je život (TV seriál)
Homecoming Crashed (S02E09)
Team Rebounded (S02E04)
Father Unfigured (S01E12)
Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
2009 Super drbna (TV seriál)
Hříšné tajemství (S02E17)

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace