foto

Peter Jochen Krause

  • nar. 20.8.1961 (59 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Ein Sommer in Andalusien (TV film)
2019 Ein Sommer in Salamanca (TV film)
Flucht durchs Höllental (TV film)
2018 Liebe auf Persisch (TV film)
2017 Die Ketzerbraut (TV film)
Die letzte Reise (TV film)
Harter Brocken 2: Die Kronzeugin (TV film)
2016 Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2015 Rosa: Svatba v Africe (TV film)
2014 Auf das Leben!
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Familie ohne Grenzen (TV film)
Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Černá díra (TV film)
2012 Allein unter Nachbarn (TV film)
Jantarová komnata (TV film)
Willkommen im Krieg (TV film)
2011 Záhada Severního moře (TV film)
2010 Kopí osudu (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Tři pátrači a tajemství strašidelného zámku
2007 Die Blüten der Sehnsucht (TV film)
2006 T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
2005 Der Tod kommt krass
2004 Mörderische Elite (TV film)
2002 Das beste Stück (TV film)
Kommissarin Fleming und der Mord vor der Kamera (Fleming II) (TV film)
2001 Girl
Sladké překvapení (TV film)
Smích racků
2000 Krvavé prázdniny
1999 Eastie Boys
1990 Rheinsberg (TV film)
1987 Sidonies Bilder (TV film)

TV seriály

2021 Katie Fforde (TV seriál)
Du lebst nur einmal (E42)
2020 Katie Fforde (TV seriál)
Emmas Geheimnis (E41)
2019 Místo činu (TV seriál)
Wo ist nur mein Schatz geblieben? (S50E14)
2016 Místo činu (TV seriál)
Der hundertste Affe (S47E19)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
Osudné tajemství (E08)
Místo činu (TV seriál)
Wer Wind erntet, sät Sturm (S46E23)
2013 Místo činu (TV seriál)
Allmächtig (S44E34)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
1995 Gezeiten der Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky