foto

Fiona Ramsay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Table Manners
2015 The Gamechangers (TV film)
2010 Bang Bang Club
2009 Diamanty (TV film)
2008 Barva pleti
Lullaby
2006 T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
2004 Country of My Skull
2002 Hranice šílenství
2000 Hijack Stories
1997 Supply & Demand (TV film)
1996 Element of Doubt
1984 Niemand weint für immer

TV seriály

2017 Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVI. (S04E08)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXVII. (S03E09)
XXV. (S03E07)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S02E08)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
The Flood (S01E04)
Broken Places (S01E03)
další epizody (4)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hon vrcholí (S01E08)
Před vyplutím (S01E07)
Do boje (S01E05)
další epizody (4)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Šalvar kamíz (S04E03)
2000 Filligoggin (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1998 And Justice for All (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace