foto

Daniel Ollivier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2006 Dovolená po francouzsku 3
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
2004 Viva Algeria
2003 Zápletka
2002 Mischka
Vosí hnízdo
2001 Fantômes de Louba, Les
Thérèse et Léon (TV film)
1999 Une vie de prince
1998 Qui mange qui? (TV film)
Un camion pour deux (TV film)
Une minute de silence
1997 Buud Yam
Le Dernier été (TV film)
Robes, Les
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Golden Boy
Mafia rouge (TV film)
Rainbow pour Rimbaud
1995 Plus bel âge..., Le
Čas
1994 Le Livre de cristal
Priez pour nous
1993 Golem, le jardin pétrifié
Poisson-lune
1992 Milencova žena (TV film)
Ptáčnice (TV film)
1991 Stagiaire, Le (TV film)
Sushi sushi
1990 Duo (TV film)
Julie de Carneilhan (TV film)
Seconde, La (TV film)
1989 Soule, La
1987 Gynécologue et sa secrétaire, Le
Nouveaux tricheurs, Les
Světlo
1986 Double messieurs
1985 Telefon zvoní vždycky dvakrát
Tři muži a nemluvně
1984 7p., cuis., s. de b., ... à saisir
1983 Faux fuyants
Smrt Maria Ricciho
Čihadlo
1979 Zoo zéro
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
1976 Idole des jeunes, L'
1975 Dehors-dedans
1972 Quelque part quelqu'un
1968 La Femme bourreau

TV seriály

2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Psy d'urgence (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1985 Deux témoins, Les (TV seriál)

Dokumentární

2002 Forget Baghdad: Jews and Arabs - The Iraqi Connection
1993 The Neo-Fascist Trilogy: I. In the Valley of the Wupper
1991 Naissance d'un Golem
Wadi 1981-1991
1989 Man No Run
1987 Brand New Day
1980 Quelque chose de l'arbre, du fleuve et du cri du peuple

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky