foto

Jean-Pierre Prévost

  • nar. 1942
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Le prince des imposteurs (TV film)
1995 Une petite fille particulière (TV film)
1975 L'homme du fleuve
1971 Jupiter

TV seriály

2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Posedlost (S01E20)
Dopis z lásky (S01E19)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Marie Fransson (TV seriál)
1993 Une famille pas comme les autres (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
La guerre des privés (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Le triplé gagnant (TV seriál)
Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)
Policejní komisařství (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Les montagnes bleues (TV film)
1998 Le prince des imposteurs (TV film)
1975 L'homme du fleuve
1971 Jupiter

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky