foto

Jonny Coyne

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beirut
Monster
Sestra
2016 Kingova pomsta
2014 African Gothic
Slídil
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
Pařba na třetí
2012 Would You Rather
2010 Londýnský gangster
Louskáček ve 3D
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Irina Palm
Noc ztracených
2006 V tmavých zákoutích
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
1996 Tajnosti a lži

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13): Conclusion (S05E19)
Zarak Mosadek (No. 23) (S05E18)
Anna-Gracia Duerte (No. 25) (S05E17)
další epizody (9)
2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Vojín Woodhull (S04E05)
Černá díra Kalkaty (S04E02)
Lov na špiony (S04E01)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13) (S05E08)
The Kilgannon Corporation (No. 48) (S05E07)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
The Eyes of Texas (E04)
další epizody (4)
Jedna noc (TV seriál)
Subtle Beast (E02)
Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
Night's Black Agents (S03E04)
The Reckoning (S03E03)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Zpět v akci (S03E08)
Máma (TV seriál)
A Cricket and a Hedge Made of Gold (S04E20)
Wind Chimes and a Bottomless Pit of Sadness (S04E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zvláštní případ (S06E04)
2015 The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
Gotham (TV seriál)
Red Hood (S01E17)
Manhattan (TV seriál)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Máma (TV seriál)
Diabetic Lesbians and a Blushing Bride (S03E12)
2014 Manhattan (TV seriál)
Acceptable Limits (S01E06)
The Prisoner's Dilemma (S01E02)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Výzva (S01E08)
O hlupácích a králích (S01E03)
Máma (TV seriál)
Fun Girl Stuff and Eternal Salvation (S02E22)
Soapy Eyes and a Clean Slate (S02E07)
Figgy Pudding and the Rapture (S02E02)
další epizody (4)
2013 Newsreaders (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Big Top (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace