foto

Kevin Christy

  • nar. 31.1.1977 (40 let)
    La Crescenta, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Shotgun Wedding
2011 Warrior
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2006 Nominace na Oscara
2004 EMR
2003 Láska nic nestojí
Neverland
2001 New Port South
2000 Hele vole, kde mám káru?

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E04)
další epizody (6)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
The Eyes of God (S04E10)
Topeka (S04E08)
Family Only (S04E06)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Hra na vinu (S08E12)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Full Ten Count (S03E12)
Through a Glass, Darkly (S03E10)
High Anxiety (S03E09)
další epizody (10)
2014 Stalker (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
The Revolution Will Not Be Televised (S02E12)
One for the Money, Two for the Show (S02E11)
Below the Belt (S02E10)
další epizody (6)
2013 Maron (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Manhigh (S01E12)
Fallout (S01E10)
Involuntary (S01E09)
další epizody (4)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Friends with Benefits (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Gentlemen's League, The (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E19)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jéé! (S04E08)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Quarterlife (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Good Girls Don't... (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Love & Money (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2004 Making of 'Love Don't Cost a Thing', The

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace