foto

Kevin Christy

  • nar. 31.1.1977 (43 let)
    La Crescenta, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Shotgun Wedding
2011 Warrior
2009 Útěk na Horu čarodějnic
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2006 Nominace na Oscara
2004 EMR
2003 Láska nic nestojí
Neverland
2001 New Port South
2000 Hele vole, kde mám káru?

TV seriály

2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Skautský vedoucí (S01E07)
Doktoři (TV seriál)
Když přijde pád (S02E10)
2018 The Fosters (TV seriál)
Invisible (S05E11)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E06)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E05)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E04)
další epizody (6)
Lucifer (TV seriál)
The One with the Baby Carrot (S03E02)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Topeka (S04E08)
Jenom rodina (S04E06)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
Hra na vinu (S08E12)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Jako v zrcadle, zastřeně (S03E10)
Úzkost (S03E09)
další epizody (10)
2014 Stalker (TV seriál)
The Haunting (E05)
Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Show za všechny prachy (S02E11)
Tam dole (S02E10)
další epizody (6)
Franklin a Bash (TV seriál)
The Curse of Hor-Aha (S04E01)
2013 Maron (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Důsledky (S01E10)
Bezděčná reakce (S01E09)
další epizody (4)
Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
2012 Vanessa & Jan (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Sofa's Choice (E02)
Whitney (TV seriál)
Mind Games (S01E14)
Codependence Day (S01E13)
Dr. House (TV seriál)
Potřebujeme vajíčka (S08E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tajnosti (S09E15)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Friends with Benefits (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Of Mice & Jazz-Kwon-Do (S01E06)
Chirurgové (TV seriál)
Nepopsaná tabule (S07E12)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Murder in GreekTown/High School Confidential (E05)
Gentlemen's League, The (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
I Killed Kristin (S03E14)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Odstíny šedi (S03E19)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jéé! (S04E08)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cizinky ve vlaku (S03E19)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pomoc (S07E04)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Water Park (S01E16)
Dharma & Greg (TV seriál)
Love, Honor & Olé! (S04E02)
1999 Love & Money (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2004 Making of 'Love Don't Cost a Thing', The

Host

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky