foto

Randy Roberts

  • nar. 12.9.1945
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 15.12.2014 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Bomba v srdci (TV film)
1985 Kids Don't Tell (TV film)
1983 Čelisti 3
1982 Hammett
1981 One from the Heart
1980 Malý okruh přátel
1979 Players
1978 Na svobodě
1977 Greased Lightning

TV seriály

2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
His Girl Thursday (S01E09)
Pilot (S01E01)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sexual Perversity in Chicago Hope (S02E18)
Hearts and Minds (S02E15)
Transplanted Affection (S02E12)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Stand (S02E09)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
A Coupla Stiffs (S02E03)
další epizody (8)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Shutt Down (S01E06)
Food Chains (S01E03)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Dead Issue (S08E18)
Three on a Patch (S08E15)
Cold Cuts (S08E12)
1993 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Rhyme and Punishment (S08E09)
Safe Sex (S08E06)
How Much Is That Bentley in the Window (S08E03)
další epizody (7)
1992 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Love on the Rox (S07E06)
Zo Long (S07E03)
Say Goodnight Gracie (S06E22)
další epizody (7)
1991 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Nut Before Christmas (S06E08)
Spleen It to Me, Lucy (S06E04)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zákon cti (S01E03)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Opravdu vydařené narozeniny (S01E19)
Zvířecí instinkt (S01E14)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Životně důležitá operace (S01E09)
Výkon na Oskara (S01E07)
Až budu mrtvá, vzbuď mě (S01E04)
další epizody (4)
1979 240-Robert (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
Delinquent (S12E23)
Bang (S12E22)
další epizody (14)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Gray (S12E09)
Penetration (S12E08)
další epizody (24)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (21)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
PTSD (S10E09)
Persona (S10E08)
další epizody (19)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Paternity (S09E09)
Fight (S09E08)
další epizody (23)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (19)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
Hlad (S07E08)
Jméno (S07E07)
další epizody (21)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pochybnost (S06E08)
další epizody (24)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Otřes (S05E10)
Kontrola (S05E09)
další epizody (26)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (10)
2000 Předčasné vydání (TV seriál)
Luck o' the Irish (S04E22)
Everybody Goes to Rick's (S04E21)
Time (S04E20)
další epizody (12)
1999 Předčasné vydání (TV seriál)
Run Gary Run (S04E10)
Weather Girl (S04E09)
Fatal Edition: Part 2 (S04E08)
další epizody (22)
1998 Předčasné vydání (TV seriál)
Teen Angels (S03E11)
Nest Egg (S03E10)
In Gary We Trust (S03E09)
další epizody (12)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Předčasné vydání (TV seriál)
Duck Day Afternoon (S04E02)
The Last Untouchable (S03E13)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Quiet Riot (S02E21)
1994 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Whistle Stop (S08E21)
1993 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Bourbon Cowboy (S07E21)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
Doc Hock (S03E02)
Hunter (TV seriál)
Jáma lvová (S05E10)
1988 Tucet špinavců (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
Gray-Brown Odyssey (S01E16)
Miami Vice (TV seriál)
Vote of Confidence (S04E13)
1987 Hard Copy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
Nowhere to Run (S01E10)
1986 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Opravdu vydařené narozeniny (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky