foto

Donna Zakowska

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera
The Jesus Rolls
2018 Gringo: Zelená pilule
2014 God's Pocket
2013 Babička Ultima
Nahoře-dole (TV film)
Stárnoucí gigolo
2012 The Iceman
2011 Brave New World (TV film)
Někde dnes večer
Un giorno questo dolore ti sarà utile
2010 Bunraku
2007 Konečně spolu
2006 Veselý prachy
2005 Romance a cigarety
Who's the Top?
Zánik Empire Falls (TV film)
2004 Starý lišák
2001 Amy a Isabela (TV film)
Kate a Leopold
Neviditelný cirkus
Sedmý hřích
1999 Živelná pohroma
1998 Illuminata
Jediná správná věc
Polská svatba
1997 Player, The (TV film)
1996 Smuteční host
Špionka Harriet
1995 Scénář smrti
1992 Mac

TV seriály

2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
All Alone (S02E10)
Vote for Kennedy, Vote for Kennedy (S02E09)
Someday... (S02E08)
další epizody (9)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Put That On Your Plate! (S01E07)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
další epizody (8)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Peacefield (E07)
Zbytečná válka (E06)
Jednota nebo smrt (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky