foto

Caroline Duncan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 The Dare Project
2011 Den před krizí
2010 El segundo ataque a la panadería
2009 Dare
2007 Puberty: The Movie
2006 Off the Black

TV seriály

2020 Servant (TV seriál)
Balloon (S01E10)
Jericho (S01E09)
Boba (S01E08)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Servant (TV seriál)
Haggis (S01E07)
Rain (S01E06)
Cricket (S01E05)
další epizody (7)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (9)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Falling Water (TV seriál)
Castles Made of Sand (S01E04)
Monsters, Most Familiar (S01E03)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
Milionový lékař (TV seriál)
Uninterrupted (S08E08)
The Good News Is... (S08E07)
Home Sick (S08E06)
další epizody (8)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
210 (S02E10)
209 (S02E09)
208 (S02E08)
další epizody (10)
Milionový lékař (TV seriál)
Lending A Shoulder (S07E08)
Lama Trauma (S07E07)
Secret Asian Man (S07E06)
další epizody (8)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
8 (S01E08)
další epizody (10)
Milionový lékař (TV seriál)
Ganging Up (S06E13)
All In The Family (S06E02)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
Milionový lékař (TV seriál)
Bones To Pick (S05E13)
A Trismus Story (S05E12)
Open Invitation (S05E11)
další epizody (13)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Downward Spiral (E07)
další epizody (8)
Okrsek 22 (TV seriál)
Samaritans (E12)
Block Party (E07)
Crossing the Rubicon (E06)
další epizody (7)
Milionový lékař (TV seriál)
Off-Season Greetings (Part Two) (S04E16)
Off-Season Greetings (Part One) (S04E15)
Sand Legs (S04E14)
další epizody (20)
2011 Milionový lékař (TV seriál)
A Little Art, A Little Science (S03E10)
Me First (S03E09)
Run, Hank, Run (S03E08)
další epizody (16)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Menses (S07E02)
další epizody (4)
2010 Milionový lékař (TV seriál)
Open Up Your Yenta Mouth And Say Ah (S02E12)
Big Whoop (S02E11)
Whole Lotto Love (S02E10)
další epizody (12)
Zachraň mě (TV seriál)
Blackout (S06E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Wonderland (S01E12)
Nobody's Perfect (S01E11)
Am I Blue? (S01E10)
další epizody (5)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Shed
2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
The Calm Before (S09E15)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Duck and Cover (S07E12)
Running Mates (S07E10)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Al Smith Dinner (S07E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky