foto

Caroline Duncan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 The Dare Project
2011 Margin Call
2010 El segundo ataque a la panadería
2009 Dare
2007 Puberty: The Movie
2006 Off the Black

TV seriály

2019 When They See Us (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (9)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Falling Water (TV seriál)
Castles Made of Sand (S01E04)
Monsters, Most Familiar (S01E03)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
210 (S02E10)
209 (S02E09)
208 (S02E08)
další epizody (10)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
The Elysian Fields (E12)
Sins of the Fathers (E11)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Downward Spiral (E07)
další epizody (8)
Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Menses (S07E02)
další epizody (4)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Blackout (S06E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
The Calm Before (S09E15)
2006 Západní křídlo (TV seriál)
Duck and Cover (S07E12)
Running Mates (S07E10)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Al Smith Dinner (S07E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace