foto

Donfeld

  • nar. 3.7.1934
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 3.2.2007 (72 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1993 Táta lump
1992 Gladiátor
1989 Nejbližší příbuzenstvo
1987 Spaceballs
1985 Čest rodiny Prizziů
1984 Aféra Cartier (TV film)
1983 Brainstorm
1981 Fly Away Home (TV film)
The Star Maker (TV film)
1979 Čínský syndrom
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
The Pirate (TV film)
1977 Legrace s Dickem a Jane
První láska
1976 Rtěnka
1975 Rafferty and the Gold Dust Twins
1974 Huckleberry Finn
1973 Lady Ice
Tom Sawyer
1970 A Walk in the Spring Rain
The Grasshopper
The Phynx
1969 Den zamilovaných bláznů
Koně se také střílejí
1967 A co láska?
Elvis Presley: Pořádný průšvih
Nedělejte zmatek
Pan Fitzwilly
1966 Hombre
Štvanice
1965 Cincinnati Kid
Joy in the Morning
Velké závody
1964 Dead Ringer
Drahoušek
Elvis: Viva Las Vegas
Robin a 7 maskovaných
The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)
Zneuctění
1963 Island of Love
Pod stromem věčného pokušení
1962 Bachelor Flat
Dny vína a růží
Hemingway's Adventures of a Young Man
Mr. Hobbs Takes a Vacation
1961 Return to Peyton Place
Sanctuary
Second Time Around, The
Ztracená země

TV seriály

1978 Wonder Woman (TV seriál)
The Murderous Missile (S02E22)
The Girl from Ilandia (S02E21)
The Man Who Wouldn't Tell (S02E20)
další epizody (10)
1977 Wonder Woman (TV seriál)
The Deadly Toys (S02E12)
Mind Stealers from Outer Space: Part 2 (S02E11)
Mind Stealers from Outer Space: Part 1 (S02E10)
další epizody (18)
1976 Wonder Woman (TV seriál)
The Pluto File (S01E08)
Wonder Woman vs Gargantua (S01E07)
The Feminum Mystique: Part 2 (S01E06)
další epizody (7)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky