foto

Michelle Tesoro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 On the Basis of Sex
2017 Trestanec
2014 Pomsta zelených draků
2011 Přirozený výběr
2009 Ženy v nesnázích

TV seriály

2019 When They See Us (TV seriál)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
další epizody (7)
When We Rise (TV seriál)
Part III (E03)
Part II (E02)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
Ace Meets with a Colleague (E04)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
Bílý tulipán (S02E18)
Jacksonville (S02E15)
V odborné péči (TV seriál)
Jesse - týden 7. (S03E27)
Sunil - týden 6. (S03E21)
Frances - týden 5. (S03E18)
další epizody (7)
2009 V odborné péči (TV seriál)
Gina - týden 6. (S02E30)
Walter - týden 6. (S02E29)
Mia - týden 6. (S02E26)
další epizody (11)
2008 Swingtown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace