foto

Ferenc Graefe

  • nar. 1984
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lux: Krieger des Lichts
2015 Meier Müller Schmidt
2011 Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
2007 Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky