foto

Helmut Gauß

  • nar. 2.8.1944 (75 let)
    Weimar, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Uuups! Noe zdrhnul…
2010 Kennedys Hirn (TV film)
2003 Globi und der Schattenräuber
Ich liebe das Leben (TV film)
1995 Pokušení (TV film)
1990 Die Taube auf dem Dach
1989 Geld macht nicht glücklich (TV film)
Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
1986 Vicky und Nicky (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 ¡Vampiros en La Habana!
1984 Tatort - Freiwild (TV film)
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
1972 Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)

TV seriály

2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nervenkitzel (S05E13)
2004 Bibi a Tina (TV seriál)
1998 Maggie and the Ferocious Beast (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Tabaluga (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Geheimes Deutschland - Eine Reise zur Spiritualität der Frühromantik - vyp.
1992 Rodina heißt Heimat

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky