foto

John Fasano

  • nar. 24.8.1961
  • zem. 18.7.2014 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Jeho filmařská kariéra začala tvorbou industriálních filmů pro společnost IBM. Fasano započal svou kariéru jako editor pro magazín Time/Life's TV Cable Week. V roce 1984 napsal hru "Thoughts in the Margin" pro Amnesty International. Další jeho práce zahrnuje zejména producentskou a režijní participaci na snímcích ROCK 'N' ROLL NIGHTMARE (1987), BLACK ROSES (1988) a THE JITTERS (1989).

ondrula

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hanin zákon (TV film)
2006 Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
1995 Irving
1987 Pokrevní sestry
Student Affairs
Zombie noční můra

TV seriály

2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)

Dokumentární

2015 I Am Thor
2006 Goolians

Režijní filmografie

Filmy

2007 A Family Lost (TV film)
2005 Vražda na Presidiu (TV film)
1989 Jitters, The
1988 Černý růže
1987 Rock 'n' Roll Nightmare

TV seriály

2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Moochers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky