foto

Rob Inglis

  • nar. 1933
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 The Stringybark Massacre
1957 Rupert of Hentzau (TV film)

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
Wizbit (TV seriál)
1979 Crime and Punishment (TV seriál)
1978 Will Shakespeare (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 The Hands (TV film)

TV seriály

1958 Spectrum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky