foto

Katia Wyszkop

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 L'amour est une fête
2017 Bonne Pomme
Nos années folles
Rodin
2016 Nocturama
Planetárium
2015 Deník komorné
2014 Saint Laurent
2013 Jen 17
2012 Sbohem, královno
2011 Propriété interdite
2010 Ensemble, nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour...
Faux-monnayeurs, Les (TV film)
Profesionální manželka
Rebecca H. (Return to the Dogs)
Zločin z lásky
2009 Ricky
Útěk
Villa Amalia
2008 La Possibilité d'une île
Leur morale... et la nôtre
Vražda ve vlaku
2007 Angel
Nultá hodina
2006 Velký apartmán
2005 Čas, který zbývá
Škubání v palci
2004 A žili spolu šťastně až na věky
5x2
2003 Můj učitel Ibrahim
Super prohnilí
2002 Maurice to zařídí
Páteční večer
2001 Má žena je herečka
2000 Sentimentální osudy
1999 Augustin, roi du Kung-fu
1998 École de la chair, L'
Voie est libre, La
1996 Cri de la soie, Le
1993 Do toho, mládeži!
1991 Van Gogh
1987 Pod sluncem Satanovým

TV seriály

2017 Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sept ombres (S02E09)
Nouveau régime (S02E08)
další epizody (9)
2015 Versailles (TV seriál)
Laissez-moi sentir le soleil sur ma peau (S01E10)
Des forces beaucoup plus puissantes et déterminées continuent de chercher à nous détruire (S01E09)
Ton palais de rêve est en train de devenir un paradis du complot (S01E08)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Voyages

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace