foto

Katia Wyszkop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Benedetta
2019 Une jeunesse dorée
Zombi Child
2018 Eva
Podnik na Pigalle
2017 Nos années folles
Rodin
Trouba k pohledání
2016 Nocturama
Planetárium
2015 Deník komorné
2014 Saint Laurent
2013 Jen 17
2012 Sbohem, královno
2011 Propriété interdite
2010 Ensemble, nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour...
Les Faux-monnayeurs (TV film)
Profesionální manželka
Rebecca H. (Return to the Dogs)
Zločin z lásky
2009 Ricky
Villa Amalia
Útěk
2008 La Possibilité d'une île
Leur morale... et la nôtre
Vražda ve vlaku
2007 Angel
Nultá hodina
2006 Velký apartmán
2005 Čas, který zbývá
Škubání v palci
2004 5x2
A žili spolu šťastně až na věky
2003 Můj učitel Ibrahim
Super prohnilí
2002 Maurice to zařídí
Páteční večer
2001 Má žena je herečka
2000 Sentimentální osudy
1999 Augustin, roi du Kung-fu
1998 Voie est libre, La
École de la chair, L'
1996 Cri de la soie, Le
1993 Do toho, mládeži!
1991 Van Gogh
1987 Pod sluncem Satanovým

TV seriály

2018 Versailles (TV seriál)
Zločin a trest (S03E04)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
Otázka důvěry (S03E02)
2017 Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (9)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Voyages

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky