foto

Mucuki Watanabe

  • nar. 9.1.1971 (50 let)
    prefektura Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Tôkyô shônen
2007 Koizora
Kudo Shinichi no Fukkatsu! Kuro no Soshiki to no Taiketsu (TV film)
2006 Meitantei Conan: Kudo Shinichi he no Chosenjo (TV film)
Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
2003 Kimi no mama de

TV seriály

2019 Hotarugusa: Nana no ken (TV seriál)
2015 Ičiro (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
2009 Challenged (TV seriál)
Reset (TV seriál)
2008 Láska nebeská (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
2006 Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
Taijó no uta (TV seriál)
2004 Kêtai deka Zenigata Rei (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Rui (TV seriál)
Tóbóša (TV seriál)
2003 Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
2000 Kyoushuujoo Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky