foto

Jošihiro Nozoe

  • nar. 3.7.1958 (61 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sanada Džújúši
2015 Harajuku Denier
Summer Stalker Blues (TV film)
2014 Joshi zu
Kurošicudži
2012 Eight Ranger
Gekijyohan SPEC ~Ten
Konshin
2011 Hayabusa
Ničirin no isan
Sekai no dokonidemo aru basho
2010 Bjakujakó
Maido 238 go (TV film)
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2007 Hótai club
Taitei no ken
2004 Mûnraito jerîfisshu
2002 Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
Socugjó

TV seriály

2016 Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Hamon (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Kaze no Toge (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
Wakakozake (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
Dark Suit (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
Kasutera (TV seriál)
Misu pairotto (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
The Tank-Top Fighter (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Going My Home (TV seriál)
Kodoku no gurume (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Tempest (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
Puro gorufâ Hana (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Egoist (TV seriál)
Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Joccu no uso (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
2006 Džigoku šódžo (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Trick 2 (TV seriál)
1999 Prison Hotel (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky